Taraftar inanmıyorsa ben napayım

Çaykur Rizespor'un başarılı oyuncusu Engin Aktürk, "Biz futbolcular olarak elimizden gelenni ortaya koyuyoruz. Fakat taraftarımız şampiyonluğa inanmıyorsa, bizim yapacağımız bir şey yok" dedi.Bank Asya 1.Lig'de 7 haftadır kazanamayan Çaykur Rizespor'da, s

Taraftar inanmıyorsa ben napayım

Çaykur Rizespor'un başarılı oyuncusu Engin Aktürk, "Biz futbolcular olarak elimizden gelenni ortaya koyuyoruz. Fakat taraftarımız şampiyonluğa inanmıyorsa, bizim yapacağımız bir şey yok" dedi.

Bank Asya 1.Lig'de 7 haftadır kazanamayan Çaykur Rizespor'da, sağ kanat oyuncusu Engin Aktürk, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Öncelikle 90. dakikada yedikleri gol sonrası 1-1 biten Adanaspor maçı hakkında konuşan Aktürk, "Takım olarak üstümüzde haftalardır kazanamamanın stresi vardı.

Buna rağmen galip gelme isteğimiz çok fazlaydı. Üstümüzde büyük bir şansızlık var” dedi. Rizespor’un bu kadroyla ligde zirvede olması gerektiğini ifade eden Engin, “Rizespor her şeyin müthiş olduğu bir kulüptür. Ancak bu sonuçlar insanı yıpratıyor.

Adana maçında öne geçtikten sonra arkadaşlarıma sakin olalım, maçı galip bitirelim dedim. Ama şansızlık yine yakamızı bırakmadı” diye konuştu.

"Stat prostesto yeri değil"
Rizespor’da yönetim ve futbolcular olarak başarılı olmayı çok istediklerinin altını çizen tecrübeli oyuncu, “Ancak taraftarımızda bizim kadar isterse herkes o gönül birliğini tek yürek olarak gösterirse yaşadığımız şansızlıklar lehimize döner.

Bunun içinde herkesin gönül birliğinin olması gerekiyor. Biz futbolcular olarak sahaya çıktığımızda taraftarımızdan destek bekliyoruz.

Maçlarımızı oynadığımız stadımız protesto yeri değil. Futbolcular olarak işimizi yapıyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Rizespor taraftarı şampiyonluğa inanmıyorsa bizim yapacağımız bir şey yok” diye konuştu.

"Çatlak sesler zorumuza gidiyor"
Göztepe maçıyla birlikte galibiyet serisi yakalamak istediklerini de ifade eden Engin Aktürk şöyle devam etti: “Benim bu söylediklerim sitem değil. Tek isteğimiz taraftarımızın ve camiamızın her koşulda yanımızda olup bizi desteklemeleri.

Çünkü futbolcular olarak bizim bundan başka hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Ben Rizeli değilim, ama ekmek paramı Rizespor’dan kazanıyorum. Alın terimi döküyorum. Ben ve hiçbir arkadaşım burada hiçbir şeyi protesto edemeyiz.

Çünkü bu haramdır. Bunun olma ihtimali bile yok. Çatlak seslerin olması bizim zorumuza gidiyor. İyi niyetle mücadele verirken bize destek olunmasını istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler