Taraftar Fener'i kimin şampiyon yaptığını unuttu

 Trabzonspor Avni Aker’de oynadığı ve hiç yenilmediği Eskişehir karşısında 3 farklı skor ile yenilmesi taraftarın tepkisine neden oldu.Maçı seyretmeye gelen Trabzonspor taraftarı ıslık ve tezahüratlarla takımın kötü oynayışına tepki gösterdi.Taraftarın ta

Taraftar Fener'i kimin şampiyon yaptığını unuttu

Trabzonspor Avni Aker’de oynadığı ve hiç yenilmediği Eskişehir karşısında 3 farklı skor ile yenilmesi taraftarın tepkisine neden oldu.

Maçı seyretmeye gelen Trabzonspor taraftarı ıslık ve tezahüratlarla takımın kötü oynayışına tepki gösterdi.

Taraftarın takımına tepki göstererek oynadığı kötü futbola tepki göstermesi yaşadığı üzüntünün dışa vurumu olarak algılanmaya çalışılsada, Trabzonspor'un şampiyonluğunun çalındığı 2010-2011 futbol sezonunu unutarak şampiyonluğun Fenerbahçe'ye gitmesinin en büyük katkıcılarından Eskişehirspor'u alkışlamaları ise gerçek Trabzonsporluları üzüntüye boğdu.

MAÇ BİTTİ TEPKİ BİTMEDİ

Oynanan kötü oyunun ardından takıma tepki gösteren Trabzonsporlu taraftarlar maçın ardından tepkilerini sahanın dışına da taşıdı.

Avni Aker Stadının çıkış kapılarının önüne yığılan taraftar grupları burada uzun süre takımı protesto etti. Ardından polis ekipleri olayların büyümesine engel olurken taraftarları buradan uzaklaştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler