Taraftar F.B maçında şov yapacak

 Trabzonspor taraftar grupları da Fenerbahçe maçı için özel hazırlık yapıyor.Teknik Direktör Tolunay Kafkas ve futbolcuları Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden Avni Aker Stadyumu'na kadar meşalelerle donatacakları konvoyla getirmeyi planlayan taraftarlar, ma

Taraftar F.B maçında şov yapacak

 Trabzonspor taraftar grupları da Fenerbahçe maçı için özel hazırlık yapıyor.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas ve futbolcuları Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden Avni Aker Stadyumu'na kadar meşalelerle donatacakları konvoyla getirmeyi planlayan taraftarlar, maç sırasında da hem şovlarını yapacak, hem de şike ve teşvik davası nedeniyle Fenerbahçe'ye tepkilerini dile getirecek.

Fenerbahçe maçlarında gelenek olduğu üzere 34'üncü dakikada siyah balonlar uçurmayı planlayan bordo - mavili taraftarlar, 61'inci dakikada ise stadyumu adeta karnaval yerine çevirecek. Bu arada taraftar temsilcilerinin, maça gelecek kişilere "Beyaz forma giyin" çağrısı yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor