Taraftar beyaz forma istiyor

Trabzonsporlu taraftarlar, başlattıkları kampanyayla Videoton maçına beyaz formayla gelinmesi çağrısında bulundular. Şenol Güneş'in yeni sezon forma tanıtımında, "En çok beyaz formayı seviyorum. Çünkü biz temiziz" sözleriyle gündeme gelen beyaz formalar i

Taraftar beyaz forma istiyor

Trabzonsporlu taraftarlar, başlattıkları kampanyayla Videoton maçına beyaz formayla gelinmesi çağrısında bulundular. Şenol Güneş'in yeni sezon forma tanıtımında, "En çok beyaz formayı seviyorum. Çünkü biz temiziz" sözleriyle gündeme gelen beyaz formalar için el ilanı hazırlandı.

 

Taraftarların, "Beyazı giy öyle gel" başlığıyla hazırladığı el ilanında, "Beyaz formalarımızla omuz omuza, tertemiziz. Avrupa da duysun" ifadesi de yer aldı. Trabzonspor taraftarları geçen sezon da şike soruşturması sürecinde temiz futbola vurgu yapmak adına karşılaşmaların 34'üncü dakikalarında beyaz atletlerini sahaya atmış, beyaz kartonlar açmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor