"Taraftar baskısını kaldırmak kolay değil"

Bordo-mavili takımda 4 sezondur görev yapan Brezilyalı orta saha oyuncusu Alanzinho ise iyi bir kamp dönemi içinde olduklarını söyledi. Alanzinho, Trabzonspor'da taraftarın tepkisini olumlu yöne çevirmek için artık kazanmaya başlamaları gerektiğini dile g

"Taraftar baskısını kaldırmak kolay değil"

Bordo-mavili takımda 4 sezondur görev yapan Brezilyalı orta saha oyuncusu Alanzinho ise iyi bir kamp dönemi içinde olduklarını söyledi. Alanzinho, Trabzonspor'da taraftarın tepkisini olumlu yöne çevirmek için artık kazanmaya başlamaları gerektiğini dile getirdi.

Bir gazetecinin ''Taraftar baskısını hissediyor musunuz- '' sorusuna Alanzinho, ''Bize olumlu destek verdiklerinde, teşvik ettiklerinde çok iyi destek alıyoruz. Bazen potansiyelimiz, kapasitemizi gösterme konusunda sorun yaşadığımız durumlarda oyun içerisinde baskı geldiği zaman bunu aşmak çok kolay olmuyor. Ben bu durama alışkınım ama bazı oyuncular için ciddi zorluk oluşturabiliyor. Taraftar baskısıyla başa çıkmak o kadar kolay değil. Bunu iyi göstermek bizim elimizde göstereceğimiz performansa bağlı'' yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor