Taraftar Başbakan'a tepkili

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, "1 Nisan Pazar günü Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında hiç kimse bir olay çıkacak diye umut etmesin" dedi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde aralarında kadınların da bulunduğu dernek üyeleri ile bi

Taraftar Başbakan'a tepkili

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, "1 Nisan Pazar günü Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında hiç kimse bir olay çıkacak diye umut etmesin" dedi. 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde aralarında kadınların da bulunduğu dernek üyeleri ile birlikte açıklama yapan Kodalak, Fenerbahçe maçı öncesi olası tehlikelere dikkat çekerek taraftarlara uyarılarda bulundu.

 

Fenerbahçe maçının kendileri için bir maçtan öte bir müsabaka olduğunu belirterek, "Hüseyin Avni Aker Stadı'nda taraftarlar için bir maçtan öte çok çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Bu maç öncesi çok iyi biliyoruzki bazı spor yazarları, spor adamları, yöneticiler Trabzon'da olay çıkar maç yarıda kalır Fenerbahçe yine maç oynamadan 3 puanı alıp gider diye ellerini okşayarak bekliyor.

Biz bu oyuna asla müsaade etmeyeceğiz. Biz takımımızı centilmence, ateşli bir şekilde destekleyeceğiz" dedi.

 

Kodalak, "Diğer maçlardan daha farklı olacak? 25 bin cesur yürek bütün nefesimizle tribünde, yasal çerçeveler içinde, sahaya yabancı madde atmadan, taraftarlara yakışır bir şekilde takımımızı destekleyeceğiz. Kimse Trabzon'da olay çıkacak diye umut etmesin" diye konuştu.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Avrupa Kupalarına 5 yıl gitmeyiz. Ne olacak" şeklindeki açıklamalarına da değinen Kodalak, "Başbakanın yaptığı bir açıklama var. Gerekirse 5 yıl ceza alınır. İngiltere örneği veriliyor. Ancak Türkiye'deki olay farklı bir olay. Biz Başbakana katılmıyoruz. Biz adalet istiyoruz?

 

Fenerbahçe'yi kurtarmak için Türk takımlarının Avrupa'ya gitmemesini kesinlikle kabul etmiyoruz. Türk takımlarının Avrupa'ya gitmemesi demek maddi bir zarar demektir. Bunu kim karşılayacak. Biz bunu kabul etmiyoruz. Eğer Trabzonspor'un da cezası varsa biz cezasını çekmesinden yanayız. Neyse cezası kabul ediyoruz. Ama Fenerbahçe'yi kurtarma operasyonu olmasına karşıyız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor