Taraftar Avni Aker'e küstü

 Trabzonspor’un bu sezon en iddialı kulvar olduğu kupada yoluna devam ederken, taraftarların takıma olan ilgisizliği devam ediyor. Ligde bu sezon derbiler dışında bir çok maçı boş tribünlere oynayan Bordo-Mavililer’in kupadaki Antalya maçında tribünler ad

Taraftar Avni Aker'e küstü

 

Trabzonspor’un bu sezon en iddialı kulvar olduğu kupada yoluna devam ederken, taraftarların takıma olan ilgisizliği devam ediyor. Ligde bu sezon derbiler dışında bir çok maçı boş tribünlere oynayan Bordo-Mavililer’in kupadaki Antalya maçında tribünler adeta seyircisiz maç görüntüsündeydi.
 
YAĞMUR VARDI AMA...
Sağnak yağmurun dışında maçın hafta içi ve erken saatte olmasının taraftarın ilgisini etkilediği belirtilirken, buna rağmen daha önceki maçlarda hafta sonunda da yine bomboş tribünlerin olması taraftarları takıma olan tepkisinden kaynaklandığını gözler önüne serdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor