Tanışmaya TS-FB damgası

Pazartesi günü gerçekleşen TFF olağanüstü genel kurulu ile iş başı yapan Yıldırım Demirören federasyonunda ilk kriz patlak verdi... Genel kurul sonrası başkan Demirören'in Ankara Marriott Hotel'de'de gerçekleştirdiği tanışma toplantısında TFF'nin iki yöne

Tanışmaya TS-FB damgası

Pazartesi günü gerçekleşen TFF olağanüstü genel kurulu ile iş başı yapan Yıldırım Demirören federasyonunda ilk kriz patlak verdi...

 

Genel kurul sonrası başkan Demirören'in Ankara Marriott Hotel'de'de gerçekleştirdiği tanışma toplantısında TFF'nin iki yönetim kurulu üyesi Talat Yılmaz ile Taylan Üner arasında kurullar konusunda tartışma yaşandığı ortaya çıktı. 

 

Genelde yönetim kurulu üyelerinin birbirinin iletişim bilgilerini alması ve tanışmasıyla geçen bu toplantıda başkan Demirören'in "Kurullar nasıl olsa görevlerinin başında" demesi beraberinde tartışmaları getirdi.

 

Başkan Demirören'in bu sözünün ardından yönetimin Trabzonlu üyesi avukat Taylan Üner'in "Başkanım bu kurullar devam edecekse bile talimatlar gereği bunların yeniden atamaların yapılması gerekir" dediği, bunun üzerine F.Bahçeli üye Talat Yılmaz'ın da, "Bence bu kurullar değişmeli.

Başta Etik Kurulu muhakkak değişmeli" diyerek Üner'e cevap vermesinin toplantıda küçük çaplı da olsa huzursuzluğa neden olduğu iddia edildi.

 

Talat Yılmaz'ın bu çıkışına, Taylan Üner'in de, "Bu kurulların değişmesi demek sürecin oldukça uzaması demektir. Böyle bir şey hiç doğru bir şey olmaz" demesinin ardından başkan Demirören'in "Arkadaşlar bu konuyu kapatalım Çarşamba (bugün) günü konuşuruz" diyerek bu söz düellosunun büyümesini önlediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler