Tamer "Yelkovan"ı şaşırdı

Mahkeme Başkanı Hakim Mehmet Ekinci, Fenerbahçe muhasebe müdürü Tamer Yelkovan'a "Başkan sana 'şike yapacağız para ver' dese verir misin?" diye sordu.Çağlayan Adliyesi'nde görülen duruşmada sanıkların savunmasına devam edildi. İlk olarak Yelkovan söz aldı

Tamer "Yelkovan"ı şaşırdı

Mahkeme Başkanı Hakim Mehmet Ekinci, Fenerbahçe muhasebe müdürü Tamer Yelkovan'a "Başkan sana 'şike yapacağız para ver' dese verir misin?" diye sordu.

Çağlayan Adliyesi'nde görülen duruşmada sanıkların savunmasına devam edildi. İlk olarak Yelkovan söz aldı.

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Tamer Yelkovan'a, "Başkan sana 'şike yapacağız para ver' dese verir misin? Vermeme gibi bir durumun var mı?" diye sordu. Yelkovan da, "Yönetimden karar çıkmadan para ödeyemem" cevabını verdi.

Ekinci bu sefer, "Şike için karar çıkar mı? (gülüşmeler) Başkan veya İlhan Ekşioğlu herhangi biri bu konu için para istese verir misiniz?" sorusunu yöneltti. Yelkovan da, "Yöneticiler istediği zaman yönetim kurulu kararı gerekir. Çok acil işlerde başkan istediği zaman tedarik ediyoruz, kararı sonra alıyoruz" ifadelerini kullandı.

"DAYAK YEDİM" İDDİASI
Tamer Yelkovan, söylemediği 'Ayşe tatile çıksın' sözü nedeniyle emniyette darp edildiğini öne sürdü. Yelkovan, emniyette kendisine baskı yapıldığını söyledi. Yelkovan, "Darp edildim, küfür edildi." dedi. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, "Böyle söyleyince üzülüyorum. Sıradan insanlar değilsiniz. Avukatınız var, neden şikayetçi olmadınız?" diye sordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler