"Tam destek hep destek ve takımına sahıp çık!"

Trabzonspor Divan Kurulu ve Trabzonspor'un kurullarının başkanları Divan kurulu başkanı Ali Özbak liderliğinde toplandı. Trabzonspor Ziyabey Tesisleri'nin lokalinde yapılacak toplantıda Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak açıklama yaptı.Özbak açıklamasında şu

"Tam destek hep destek ve takımına sahıp çık!"

Trabzonspor Divan Kurulu ve Trabzonspor'un kurullarının başkanları Divan kurulu başkanı Ali Özbak liderliğinde toplandı. Trabzonspor Ziyabey Tesisleri'nin lokalinde yapılacak toplantıda Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak açıklama yaptı.

Özbak açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.Bu toplantıyı daha önce yapacaktık ama bugün uygun oldu. Daha önce yapsaydık olay başka yöne çekilebilirdi. Trabzonspor'un kurucuları eski başkanları kurul başkanları  ve üyeleri olarak bir aradayız, takımın oyuncuların ve takımın içine düşürülmek istendiği ortamdan uzaklaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla tam destek hep destek ve takımına sahıp çık sloganıyla yola çıktık.

Bakın iki sezon önce Şampiyonlar Liginde 7 puan topladık ancak gruptan çıkamadık. Şimdi o takım kazanacağı ligdeki maçları kazanamadı ve buradayız.

Bursa mağlubiyeti bizi ataşin içine attı. Neler yapılacağının hesabını yaptık. Önce tesislerde futbolcularımızı ve teknik heyeti ziyaret ettik. Dün kurucularımız eski başkanlarımız kadın komisyon başkanı Özay hanıma davet yaptık ve toplantı yaptık. Bazı isimler işyleri nedeniyle katılamadı. Ancak kalacağımız kararlara tam destek vereceklerini açıkladılar. Futbol takımına tam destek kararı çıktı. Futbol takımı yoksa hiçbirimiz yokuz demektir.

Toplantıda takım performansının yükseltilmesi için tüm camıianın aynı noktaya odaklanmasının ve gelecek hafta sonu oynanacak olan Antalyaspor maçında takımlarına destek verilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

Medyadan da en azından bir iki hafta futbolcuları teknik heyeti eleştirme yerine destek vermenizi istiyorum.

Taraftar gruplarıda bizimle bir araya gelecek onlara da aynısını söyleyeceğim. Onlarda tek ses olmak zorunda. Antalya maçına kadar organize olmalıyız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor