Tam 250 Milyon Euro!

El Mundo Deportivo’nun haberine göre Barcelona’nın yıldızı Lionel Messi için ismi açıklanmayan bir Rus kulübü 250 milyon euro önerdi. Arjantinli futbolcuya ise yıllık önerilen miktar 30 milyon euroydu.Habere göre Leo’nun babası Jorge Messi, kulüp başkanı

Tam 250 Milyon Euro!

El Mundo Deportivo’nun haberine göre Barcelona’nın yıldızı Lionel Messi için ismi açıklanmayan bir Rus kulübü 250 milyon euro önerdi. Arjantinli futbolcuya ise yıllık önerilen miktar 30 milyon euroydu.

Habere göre Leo’nun babası Jorge Messi, kulüp başkanı Sandro Rosell ve Lionel Messi geçtiğimiz günlerde bir toplantı gerçekleştirip teklifi reddetti. Messi takımdan ayrılmak istemediğini ise oğlunun yeni doğması ve Barcelona’da çok mutlu olmasıyla açıkladığı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Lionel Messi, Barcelona ile yeni sözleşme imzalamış oyuncunun serbest kalma bedeli 250 milyon euro olarak belirlenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor