Talihsiz bir çaıklama

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD)Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu İdmanocağı Kulüp Başkanı Mehmet Öz’ün Trabzon TÜFAD şubesi üyelerinden Burhan Çobanoğlu hakkında basına yapmış olduğu açıklamalarla ilgili talihsiz bir açıklama ifadesinde bulundu.TÜF

Talihsiz bir çaıklama

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD)Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu İdmanocağı Kulüp Başkanı Mehmet Öz’ün Trabzon TÜFAD şubesi üyelerinden Burhan Çobanoğlu hakkında basına yapmış olduğu açıklamalarla ilgili talihsiz bir açıklama ifadesinde bulundu.

TÜFAD Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Balaban tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Burhan Çobanoğlu hocamız geçmişte TÜFAD yönetim kurulunda Başkan yardımcılığı yaparken şahsiyetine, bilgisine ve kişiliğine kefil olduğumuz bir üyemizdir. Sayın Başkanın gereksiz açıklamalarını tekrar gündeme getirip fazla yorum yapmamızın her iki kuruma hiçbir yarar getirmeyeceğini düşündüğümüzden, Burhan Çobanoğlu hocamıza  basın yoluyla atfedilen mesnetsiz yakıştırmaları TÜFAD yönetim kurulu olarak doğru bulmadığımızı spor kamuoyuna saygı ile bildiririz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor