Taksici Messi'yi tanımazsa...!

Arjantin  Milli Takımı'nın Dünya Kupası Elemeleri kadrosunda yer alan iki Arjantinli takım arkadaşı Lionel Messi ve Javier Mascherano İspanya'ya dönerek Barcelona ile antrenmana çıktı. Antrenman sahasına taksiyle giden yıldız oyuncular bu esnada çok ilgin

Taksici Messi'yi tanımazsa...!

Arjantin  Milli Takımı'nın Dünya Kupası Elemeleri kadrosunda yer alan iki Arjantinli takım arkadaşı Lionel Messi ve Javier Mascherano İspanya'ya dönerek Barcelona ile antrenmana çıktı. Antrenman sahasına taksiyle giden yıldız oyuncular bu esnada çok ilginç bir olay yaşadı.

Yıldız oyuncuları antrenmana taşıyan İspanyol taksici dünya yıldızı Lionel Messi'ye telefonunu uzattı ve kendisiyle Mascherano'nun fotoğrafını çekmesini istedi.

Messi taksiciye fotoğraf çekmesi için hangi tuşa basması gerektiğini sorunca taksicinin tepkisi, "Telefon kullanmayı bilmiyor musun?" oldu!

Bu diyaloğun ardından Messi taksicinin isteğini geri çevirmedi ve ikilinin fotoğrafını çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor