Taklit TS ürünü satanlara ceza

Trabzonspor'un sahte ürün ve marka hakkı ihlaliyle ilgili olarak açılan davalarda 3 kişi hapis ve para cezasına çarptırıldı.Trabzonspor avukatları tarafından bazı kişilerin yaptığı marka hakkı ihlallerine yönelik şikayetlerden ikisi Trabzon 3. Asliye Ceza

Taklit TS ürünü satanlara ceza

Trabzonspor'un sahte ürün ve marka hakkı ihlaliyle ilgili olarak açılan davalarda 3 kişi hapis ve para cezasına çarptırıldı.

Trabzonspor avukatları tarafından bazı kişilerin yaptığı marka hakkı ihlallerine yönelik şikayetlerden ikisi Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nce sonuca bağlandı. Buna göre mahkeme, sahte ürün satan 2 kişiyi 1'er yıl hapis, 5 gün adli para cezası ve 5 yıl süreyle şartsız ve uzmansız olarak denetime tabi tutulmayla cezalandırdı. Mahkemenin 1 kişiye verdiği 10 ay hapis cezası, daha sonra 6080 lira para cezasına çevrildi.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Ciddi bir suç olan bu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarlarımızdan da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor