Tahkim'den başkana af çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un eski kulüp başkanı Ömer Ülkü'nün idari tedbir kararını kaldırdı. Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, şike ve teşvik primi eylemlerinde bulunmak şüphesi ve idd

Tahkim'den başkana af çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un eski kulüp başkanı Ömer Ülkü'nün idari tedbir kararını kaldırdı.

 

Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, şike ve teşvik primi eylemlerinde bulunmak şüphesi ve iddiası ile 15 Ağustos 2011 tarihinden itibaren idari tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen ve geçen hafta idari tedbir kararının kaldırılması yönündeki başvurusu PFDK tarafından reddedilen Ülkü'nün, yaptığı itirazın incelendiği belirtilerek, ''Tedbirli geçen süre ve FDT'nın 84. maddesindeki şartlar birlikte değerlendirildiğinde PFDK'nın idari tedbirin devamına dair kararının oybirliğiyle kaldırılmasına karar verilmiştir'' denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor