| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 27 Temmuz 2008 18:08

Sylva'dan ilk açıklama

Senegalli kaleci Tony Mario Sylva, transferinde yaşanan problemlerin giderildiği ve Trabzon'a gelerek takıma katıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Transferinde yaşanan bazı problemler çözülmesinin ardından dün akşam Trabzon'a gelen kaleci Tony Mario

Senegalli kaleci Tony Mario Sylva, transferinde yaşanan problemlerin giderildiği ve Trabzon'a gelerek takıma katıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Transferinde yaşanan bazı problemler çözülmesinin ardından dün akşam Trabzon'a gelen kaleci Tony Mario Sylva, takıma katıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Belli bir dönem takımla birlikte idman yapamadım. Bu süreçte kişisel olarak antrenman yaptım. Almanyada'ki hazırlık kampında takımla birlikte çalışma imkanı bulacağım" dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!