Sürmeneli Busenaz Türkiye şampiyonu oldu

13-17 Mart tarihlerinde Isparta’da düzenlenen Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası’nda Trabzon Belediyespor Kulübü Boksörleri 1 birincilik, 1 ikincilik, 2 de üçüncülük elde ettiler..Antrenör Cahit Süme önderliğinde şampiyonaya katılan Trabzon Belediyespor Bo

Sürmeneli Busenaz Türkiye şampiyonu oldu

13-17 Mart tarihlerinde Isparta’da düzenlenen Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası’nda Trabzon Belediyespor Kulübü Boksörleri 1 birincilik, 1 ikincilik, 2 de üçüncülük elde ettiler..

Antrenör Cahit Süme önderliğinde şampiyonaya katılan Trabzon Belediyespor Boks takımından yıldızlarda 70 kiloda Busenaz Sürmeneli Türkiye şampiyonu oldu. Gençlerde 75 kiloda Selinnur Topsakal Türkiye ikincisi, 51 kiloda Nisa Boşnak da Türkiye üçüncüsü oldular. Büyük bayanlarda Sabriye Şengül de Türkiye üçüncüsü oldu.
Belediyespor Kulübü Başkanı Nihat Demir, başarılarından dolayı sporcuları kutlayarak, “Kulüp olarak salon sporlarına verdiğimiz önem ve gösterdiğimiz ilgi, bu tür başarılarla bizlere geri dönmektedir. Emeğimiz in karşılığını almak bizleri oldukça mutlu etmektedir. Bayanlarımızın bu başarıları da bizleri mutlu etmiştir. Bizlere bu mutluluğu yaşatan Antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler