Süper solak ikinci kez en iyi seçildi

"TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Şubat ayının en iyi futbolcusu Olcan Adın ödülünü Sivasspor maçı öncesi alacak. Devre arasında Gaziantepspor’dan transfer edilen, Trabzonspor forması giydiği ilk ayda gösterdiği performansla Trabzonspor taraftarl

Süper solak ikinci kez en iyi seçildi

"TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Şubat ayının en iyi futbolcusu Olcan Adın ödülünü Sivasspor maçı öncesi alacak. 

Devre arasında Gaziantepspor’dan transfer edilen, Trabzonspor forması giydiği ilk ayda gösterdiği performansla Trabzonspor taraftarları tarafından Ocak ayının en iyi futbolcusu seçilen Olcan, bu performansını Şubat ayında da devam ettirerek gelen oyların yüzde 57’sini alarak peş peşe ikinci kez ayın futbolcusu seçilmiş oldu. 

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında mart ayı oylaması da başladı. TrabzonCell aboneleri, “Futbolcu” boşluk, seçtiği futbolcunun forma numarasını yazarak 1967’ye gönderdikleri SMS’lerle ayın futbolcusunu seçme ve ödülün verildiği maça bilet kazanma fırsatı yakalıyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler