Süper Lig'in en istikrarlı hocası kim?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde halen görev yapan teknik direktörler içinde en istikrarlı isim konumunda bulunuyor.Galatasaray'ın Fatih Terim'le yollarını ayırmasının ardından Süper Lig'deki

Süper Lig'in en istikrarlı hocası kim?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde halen görev yapan teknik direktörler içinde en istikrarlı isim konumunda bulunuyor.

Galatasaray'ın Fatih Terim'le yollarını ayırmasının ardından Süper Lig'deki teknik direktörler içinde en uzun süreli görev yapan ismi olan Hamza Hamzaoğlu, 2010-2011 sezonundan bu yana Akhisar Belediyespor'da görev yapıyor.

Takımıyla şimdiye kadar 44 PTT 1. Lig, 40 Süper Lig ve 5 Türkiye Kupası maçında görev yapan Hamza Hamzaoğlu bu hafta Galatasaray karşılaşmasıyla Akhisar Belediyespor'un başında 90. maçına çıkacak. Hamzaoğlu, Süper Lig'de görev yapan isimler içinde Kasımpaşa'dan Şota Arveladze ve Kayserispor'dan Robert Prosinecki'nin önünde takımın başında en fazla görev yapan isim olarak dikkati çekiyor.

Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamada, her alanda olduğu gibi futbolda da istikrarın çok önemli olduğunu, 2,5 senedir birlikte çalıştığı takımın her geçen gün üzerine koyarak kendisini geliştirdiğini söyledi.

Akhisar Belediyespor'da çalışma ortamından memnun olduğunu kaydeden Hamzaoğlu, "Takımın oyun anlayışından, disiplininden, birbirlerine olan uyumundan ve keyif almalarından memnunum. Bu da bize olumlu yansıyor, amacımız bunu devam ettirmek. İnşallah bu oyunu sürdürerek istediğimiz puanları da alıp, ligi iyi bir yerde bitiririz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler