Süper Lig'de görülmemiş olay!

Spor Toto Süper Lig'in 27. Haftası ilginç bir istatistiğe sahne oldu. Süper Lig takımlarında forma giyen sekiz oyuncu haftayı ikişer gol atarak kapattı. Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken 27. Hafta sezonun en gollü haftalarından biri oldu. Süp

Süper Lig'de görülmemiş olay!

Spor Toto Süper Lig'in 27. Haftası ilginç bir istatistiğe sahne oldu. Süper Lig takımlarında forma giyen sekiz oyuncu haftayı ikişer gol atarak kapattı. Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken 27. Hafta sezonun en gollü haftalarından biri oldu.

 

Süper Lig'in yıldız oyuncuları birbirinden güzel goller atarken, 27. haftada çok farklı bir istatistik ortaya çıktı. 9 ayrı maçta 8 futbolcu ikişer gol atarak ilginç bir istatistiğe imza attı.

 

AÇILIŞI NECATİ YAPTI

Haftanın açılış mücadelesinde Galatasaray, Mersin İdman Yurdu ile karşılaşırken maçı 3-1 kazanmayı başardı. Bu maçta sarı-kırmızılıların devre arasında Antalyaspor'dan transfer ettiği eski oyuncusu Necati Ateş Mersin İdman Yurdu ağlarına iki gol birden gönderdi.

 

ALEX VE EMRE DÖRT ATTI

27. Hafta'da Cumartesi günü ise üç karşılaşma vardı. İlk maçta Samsunspor, zor günler geçiren Ankaragücünü 3-0 ile geçerken Nijeryalı golcü oyuncusu Ekigho Ehiosun iki gol birden atmayı başardı. Cumartesi günü oynanan bir diğer Süper Lig mücadelesinde bu kez sahneye Tita çıktı. Antalyaspor'un sahasında Manisaspor'u 2-1 ile geçtiği mücadelede ofans oyuncusu yine iki gol attı. Cumartesi günü oynanan son karşılaşmada ise Fenerbahçe, Sivasspor'u konuk etti. Maç 4-2 sona ererken Alex ve Emre double yaptı.

 

BURAK VE KJOVİC KAPIŞTI

Cuma günü başlayan ve Cumartesi günü de devam eden double goller Pazar gününe de damga vurdu. Kayseri Kadir Has Stadyumu haftanın en zevkli maçlarından birine sahne olurken, ev sahibi takımın İsveçli golcü oyuncusu Trabzon kalesine iki gol attı. Bordo-mavililer de ise 29 golle gol krallığını açık ara elinde bulunduran Burak Yılmaz'da Kjovic'e cevap verdi ve rakip fileleri iki kez havalandırdı.

 

MEHMET YILDIZ BOŞ GEÇER Mİ?

Bülent Korkmaz'ın teknik direktörlüğe gelmesinin ardından çıkış yakalayan Kardemir Karabükspor ise Eskişehir deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. İlk yarıyı Eskişehirspor'da geçiren Süper Lig'in tecrübeli golcüsü Mehmet Yıldız Karabükspor formasıyla iki ay önceki takımına iki gol birden attı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler