Süper Lig kulüplerinden “ret” geldi…

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın uzun süredir üzerinde çalıştığı ve bir ay içinde TBMM’ye götürerek onaylatmayı planladığı Kulüpler Yasası’na Süper Lig kulüplerinden “ret” geldi.Tek gündem maddesiyle toplanan Kulüpler Birliği’nde ikinci sunumu Fenerbahçe Kul

Süper Lig kulüplerinden “ret” geldi…

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın uzun süredir üzerinde çalıştığı ve bir ay içinde TBMM’ye götürerek onaylatmayı planladığı Kulüpler Yasası’na Süper Lig kulüplerinden “ret” geldi.

Tek gündem maddesiyle toplanan Kulüpler Birliği’nde ikinci sunumu Fenerbahçe Kulübü adına hukukçu Avukat Şekip Mosturoğlu yaptı. Mosturoğluda hazırlanan Kulüpler Yasası’nın yetersiz olduğuna ve bunun kabul edilebilir olmadığı hakkında görüş bildirdi. Her iki sunumun ardından kulüp temsilcileri de benzer görüşlerini tekrarlayarak bakanlığın hazırladığı yasanın iadesine karar verdi.

Kulüplerden gelen bu sürpriz veto son dönemlerde bu yasanın meclisten onaylanmasını bekleyen bakanlığı zor duruma soktu. Kulüpler üç saat süren toplantıda “Yasa yeterli” değil diyerek bakanlığın talebini veto etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor