Süper Lig ekibi yeni hocasını buldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile prensipte anlaşan teknik direktör Rıza Çalımbay, takımın maçlarını oynadığı Mersin Stadyumu'nda inceleme yaptı. Çalımbay, kulüp başkanı Ali Kahramanlı ile ofisinde bir araya geldi. Bir süre görüşen ik

Süper Lig ekibi yeni hocasını buldu
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile prensipte anlaşan teknik direktör Rıza Çalımbay, takımın maçlarını oynadığı Mersin Stadyumu'nda inceleme yaptı.
 
Çalımbay, kulüp başkanı Ali Kahramanlı ile ofisinde bir araya geldi. Bir süre görüşen ikili daha sonra bazı yönetim kurulu üyeleri ile yemek yedi. Ardından Mersin İdmanyurdu'nun maçlarını oynadığı Mersin Stadyumu'na geçen Çalımbay, stadı inceledi, Kahramanlı'dan bilgi aldı.
 
Çalımbay, gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim kuruluyla tekrar görüşeceklerini, şu an herhangi bir sorun bulunmadığını söyledi.
 
Takımın muhteşem bir stada sahip olduğunu anlatan Çalımbay, "Muhteşem bir atmosfer var. İnşallah burada çok güzel günler yaşarız. Bir sorun yok şu an. Stadı ve tesisleri görmek istedik. Burada eksik bir şey yok. Mükemmel yapılmış bir yer. Tesisleri de gezeceğiz. Bakacağız, eksik bir şey varsa onları da yaptırmaya çalışacağız çünkü çok iyi bir şekilde sezona girmemiz gerekiyor. Bu nedenle tesisler de çok önemli. Şu ana kadar her şey iyi" dedi.
 
Çalımbay,  yarın imzalayacağı sözleşmenin süresinin sorulması üzerine, bu konuların görüşme sonrası netleşeceğini ifade etti.
 
Stattaki incelemenin ardından Çalımbay ve Kahramanlı, Macit Özcan Spor Tesisleri'ne geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor