Süper Kupayı Çakır yönetecek

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 12 Ağustos Pazar akşamı Yeni Erzurum Stadı'nda oynanacak TFF Süper Kupa maçını FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.Cüneyt Çakır'ın bu maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Süleyman Abay d

Süper Kupayı Çakır yönetecek

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 12 Ağustos Pazar akşamı Yeni Erzurum Stadı'nda oynanacak TFF Süper Kupa maçını FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Cüneyt Çakır'ın bu maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Süleyman Abay da karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak.

İlk defa çizgi hakemleri olacak

MHK, Süper Kupa 2012 ile birlikte bir ilke imza atarak bu maçta çizgi hakemlerini görevlendirdi.  Bülent Yıldırım ve Hüseyin Göçek bu finalde çizgi hakemi olarak görev yapacak. TFFHGD Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı da Galatasaray-Fenerbahçe Finalinin gözlemcisi olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor