Süper finale kardeş geldi

TFF yönetimi, Süper Finalin yürürlülüğe girmesinden bu yana en büyük tartışma konusu olan, "Süper Finalin dışında kalan 10 takım ne olacak?" sorusu ve krizinin sonunda çözümünü buldu.  Yıldırım Demirören federasyonunun yayıncı kuruluş Digitürk ve kulüpler

Süper finale kardeş geldi

TFF yönetimi, Süper Finalin yürürlülüğe girmesinden bu yana en büyük tartışma konusu olan, "Süper Finalin dışında kalan 10 takım ne olacak?" sorusu ve krizinin sonunda çözümünü buldu. 

 

Yıldırım Demirören federasyonunun yayıncı kuruluş Digitürk ve kulüplerle yaptığı görüşmelerin ardından planladığı "Süper Turnuva" konusunda sona yaklaştı.

Süper Final şampiyonluk ve Süper Final Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan 8 takımın dışında kalan 10 takım aynı süreçte ucunda büyük para ödüllerinin olacağı tek devrelik bir lig oynayacak. Bu turnavaya ligden düşen 3 takım da katılacak.

 

Tek devre halinde oynanacak olan bu maratonun sonunda ilk üçe kalan takımlara para ödülü verilecek. 

 

Ödülün kaynağı konusunda görüşmelerini sürdüren Demirören federasyonunun kalan 10 takımın mücadele edeceği ve yine 15 Nisan ile 20 Mayıs arasında oynanacak olan tek devreli ligle ilgili resmi açıklamayı pazartesi günü yapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor