Süper Final eşleşmeleri yarın

 Olimpiyatevi'nde saat 11.00'de başlayacak kura çekimine, Spor Toto Süper Lig'in 34 haftalık Lig Grubu'nu ilk 8 sırada tamamlayan kulüplerin temsilcileri ile Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri katılacak. Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda, ligi ilk 4

Süper Final eşleşmeleri yarın

 

Olimpiyatevi'nde saat 11.00'de başlayacak kura çekimine, Spor Toto Süper Lig'in 34 haftalık Lig Grubu'nu ilk 8 sırada tamamlayan kulüplerin temsilcileri ile Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri katılacak.

 

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda, ligi ilk 4 sırada bitiren Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş yer alırken, Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda ise, ligi 5 ile 8. sıra arasında tamamlayan Sivasspor, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Bursaspor bulunacak.

 

Bu arada, UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak üçüncü takımı belirleyecek ve Süper Final Şampiyonluk Grubu 4'üncüsüyle, Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nun 1'incisi arasındaki karşılaşma ise 20 Mayıs 2012 Pazar günü oynanacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler