Süleyman Atal "Hiç bir listede yokum"

 Trabzonspor’da adı çeşitli listelerde  anılan eski yönetici TFF eski yöneticisi Süleyman Atal net konuştu. TFF eski yöneticisi Atal hiçbir listede olmayacağını söyledi.Hiçbir başkan adaylından yöneticilik ve asbaşkanlık teklifi almadım.  Yöneticilik tekl

Süleyman Atal  "Hiç bir listede yokum"

 Trabzonspor’da adı çeşitli listelerde  anılan eski yönetici TFF eski yöneticisi Süleyman Atal net konuştu. TFF eski yöneticisi Atal hiçbir listede olmayacağını söyledi.

Hiçbir başkan adaylından yöneticilik ve asbaşkanlık teklifi almadım.  Yöneticilik teklifi alsam da  bunu kabul etmeyeceğimi yakın çevreme  defalarca söyledim. Basında yazılanlar sadece bir haberdir.  Beni yönetici olarak görmek isteyen herkese teşekkür ediyorum. Ben iyi bir Trabzonsporluyum.  Trabzonspor'un da emrindeyim. Kazanan başkan adayının yanındayım .Tüm başkan adaylarına çalışmalarında  başarılar diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor