Şubat ayı TS için dert ayı oldu

 Şubat ayı Trabzonspor için dert ayı oldu. Bordo-mavili takım söz konusu ayda oynadığı Spor Toto Süper Lig ve Avrupa Kupası maçlarında istediği hedefi tutturamadı.Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Şubat ayı içinde oynadığı Spor Toto Süper Lig ve Avrupa Ku

Şubat ayı TS için dert ayı oldu

 

Şubat ayı Trabzonspor için dert ayı oldu. Bordo-mavili takım söz konusu ayda oynadığı Spor Toto Süper Lig ve Avrupa Kupası maçlarında istediği hedefi tutturamadı.

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Şubat ayı içinde oynadığı Spor Toto Süper Lig ve Avrupa Kupası maçları olmak üzere toplam 7 maç yaptı. Şubat ayında 3 günde bir maç oynayan bordo-mavililer bu müsabakalardan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Geçen ay içinde Avrupa defterini kapatan Trabzonspor, ligde ise hedeflediği yerin gerisinde kaldı. Bordo-mavililer bu ay içinde oynadığı maçlarda kalesinde 15 gol görürken, rakip filelere ise 14 gol attı. Trabzonspor söz konusu ayda 7 puan elde ederken, 8 puanda kaybetti. Şubat ayını dert ayı olarak kapatacak olan bordo-mavili takım 4 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılarak Mart ayına iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor.

Trabzonspor'un Şubat ayında oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle

1 Şubat Çarşamba Trabzonspor-Bursaspor: 2-1

4 Şubat Cumartesi Antalyaspor-Trabzonspor: 2-1

10 Şubat Cuma Trabzonspor-Gaziantepspor: 4-0

16 Şubat Perşembe-Trabzonspor-PSV Eindhoven: 1-2

19 Şubat Pazar Kayserispor-Trabzonspor: 3-3

23 Şubat Perşembe PSV Eindhoven-Trabzonspor: 4-1

26 Şubat Pazar Trabzonspor-Mersin İdman Yurdu: 2-3

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler