Suat Şen, "Haklı bir galibiyet aldık"

 1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye karşı haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.      Şen, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının güzel bir şekilde geçtiğini belirterek, ''Bütün futbolcularımız sahaya enerjisin

Suat Şen, "Haklı bir galibiyet aldık"

 

1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye karşı haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. 
     
Şen, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının güzel bir şekilde geçtiğini belirterek, ''Bütün futbolcularımız sahaya enerjisini, gücünü, aklını yansıttı ve çok haklı bir galibiyet aldık. Söz verdiğimiz gibi bütün Türk halkına çok güzel bir maç izlettirdik'' dedi. 
 
Galatasaray ve Fenerbahçe galibiyetleriyle Türkiye Kupası maçlarına da renk kattıklarını ifade eden Şen, Trabzon'a yakışır bir mücadele sergilemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, ''Türk futbolunun son 40 yılına damgasını vuran futbol kenti Trabzon, FIFA sıralamasında 41. sıraya düşmüş olan Türk futbolunun gelişmesi için '1461 modeliyle' örnek bir model oluşturmuştur. Türk futbolunun bu projeyi iyi inceleyip uygulaması gerektiğini düşünüyoruz'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler