Stad yenileme çalışmaları başladı

 Orduspor'un iç saha maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadyumu'nda zemin ve yenileme çalışmaları devam ediyor. İnceleme sonrası gazetecilere açıklama yapan Düzgün, 19 Eylül Stadyumu'nu yeni sezona hazırlamak amacıyla yoğun bir çalışmanın yaklaşık bir aydır dev

Stad yenileme çalışmaları başladı

 

Orduspor'un iç saha maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadyumu'nda zemin ve yenileme çalışmaları devam ediyor. 

İnceleme sonrası gazetecilere açıklama yapan Düzgün, 19 Eylül Stadyumu'nu yeni sezona hazırlamak amacıyla yoğun bir çalışmanın yaklaşık bir aydır devam ettiğini belirtti.

Stadyumda yoğun bir çalışma gerçekleştiğini ifade eden Düzgün, ''İnşallah sezonun açılışına kadar stadyumdaki bütün çalışmalar yetiştirilecek'' dedi. Zeminin en iyi şekilde çim sahayla tekrar kaplanacağını dile getiren Düzgün, şöyle devam etti:

''Yağışlardan etkilenmemesi için yaklaşık 52 santimetrelik bir tabaka oluşturuluyor. Zeminin en altına çakıl, üzerine daha ince kum, daha üzerine ise çimin beslenmesini sağlayacak torf koyulacak. En üste de hazır çim serilmek suretiyle stadyum hazır hale gelecek. Aynı zamanda tribünlerde ve stadın diğer ünitelerinde de bazı iyileştirmeler sezonun açılışına kadar yapılacak. Çalışmalar için 1 milyon liraya yakın bir harcama gerçekleştirilecek.''

Orduspor'un yeni sezondan itibaren Süper Lig'de başarılı sonuçlara imza atacağını umduğunu vurgulayan Düzgün, ''Orduspor'un ilimizi hem Türkiye'de hem dünyada başarılı bir şekilde temsil edeceğini düşünüyorum'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor