Sportif devrim yapacağız!

Trabzonspor’da başkan adayı Muharrem Usta’nın yönetiminde yer alan Celil Hekimoğlu, göreve gelmeleri halinde Trabzonspor’da sportif devrim yapacaklarını açıkladı.SPORTİF DEVRİM YAPACAĞIZTrabzonspor’un 26 Mayıs 2013’te yapılacak olan olağanüstü genel kurul

Sportif devrim yapacağız!

Trabzonspor’da başkan adayı Muharrem Usta’nın yönetiminde yer alan Celil Hekimoğlu, göreve gelmeleri halinde Trabzonspor’da sportif devrim yapacaklarını açıkladı.

SPORTİF DEVRİM YAPACAĞIZ

Trabzonspor’un 26 Mayıs 2013’te yapılacak olan olağanüstü genel kurulu öncesi başkan adayı Muharrem Usta’nın yönetiminde yer alan Celil Hekimoğlu, iddialı mesajlar verdi. Hekimoğlu, birinci hedeflerinin Trabzonspor’da sportif devrim yapmak olduğunu söyleyerek, "Kendini kulübün ve herkesin üstünde gören insanları Trabzonspor’dan arındıracağız. Bu kişiler 27 Mayıs sabahı orayı terk etsinler" şeklinde konuştu.

NEDEN KIZIYORUZ Kİ?

Muharrem Usta’nın Fenerbahçe veya Galatasaray’a yaptığı sponsorluklar nedeniyle eleştirilmesine değinen Hekimoğlu, şunları söyledi: "Türkiye’nin en büyük sağlık grubunun sahibi olduğu için Muharrem bey çok doğal olarak firmalarının reklamını bu tür kuruluşlara vermiştir. Örneğin şu anda Trabzonspor’un ara sponsoru Doğuş Grubu sahibi Ferit Şahenk’tir. Trabzonspor geçen sene Şahenk’e ve Yapı Kredi Grubu için gazetelere tam sayfa ilan vererek teşekkür etmiştir. Hatta Şahenk şike sürecinde Fenerbahçe’ye en çok destek veren kişidir. Buna kızmayanlar bugün neden Muharrem beyi eleştiriyorlar?"

Akçay ile çalışmak istiyoruz

GENEL KOORDİNATÖR

Amatör branşlar için müthiş projeler hazırladıklarını söyleyen Hekimoğlu, "Biz 1461 Trabzon ile bütün altyapıyı birleştireceğiz. Bunda tek altyapı olacak ve 1461 Trabzon hep birinci ligde kalacak. Hiçbir zaman Süper Lig hedefi olmayacak. Tek görevi Trabzonspor’a futbolcu yetiştirmek olacak. Bunların başına bir tane koordinatör getireceğiz. Burada da hedefimiz Mustafa Akçay ile çalışmak" dedi.

ALTYAPI PROJESİ

"Burada tabi ki Mustafa Akçay’ın hem maddi hem manevi anlamda A takım hocasına yakın değer görmesini istiyoruz" diyen Hekimoğlu, "Muharrem bey ‘Benim sağımda A takım hocası otururken solumda da altyapı sorumlusu olacak. O kadar değer vereceğiz’ diyor. Umarız Mustafa hoca bundan sonra da Trabzonspor’a yeni yıldızlar kazandırmaya devam eder. Amatör branşlarda çok yatırım yapacağız. Biz bütün amatör branşlara gereken değeri verip Trabzonspor’un önemli bir parçası olmasını sağlayacağız" diye konuştu.

Usta’nın kabahati yok

DESTEK VERDİ

Başkan adayı Muharrem Usta’nın basketbol takımından desteğini çekip takımın küme düşmesini istediği şeklinde yorumlar yapıldığını belirten ve bu konuya açıklık getiren Hekimoğlu, şöyle konuştu: "Sayın Usta, Trabzonspor basketbol takımına benim de yönetici olduğum dönemde ikinci ligdeyken 2 milyon dolar sponsorluk yapmış bir kişidir. Fakat arkasında kalan yılda basketbol yönetiminde çok karışıklıklar vardı. Takım küme düşme potasına geldi.

KARMAŞAYI GÖRÜNCE...

İlk yıl Muharrem bey yine ekstra destek vererek takıma yardımcı oldu. Fakat oradaki karmaşayı görünce, Medical Park ve Trabzonspor da ki yönetim organizasyonunun dağınıklığına müdahale edemediği için devam etmek istemedi. O zamanki başkan Saner Ayar da geçtiğimiz günlerde bu konuya açıklık getirdi: ‘Muharrem Usta’nın bu durumla ilgili hiçbir kabahati yoktur’ demişti."

Ağalık sistemi olmayacak

Yönetim listesinin şekillenmeye başladığını söyleyen Celil Hekimoğlu, "Yönetim kurulumuza İstanbul’dan çok güçlü 4-5 isim bu hafta dahil olacak. Çok kaliteli isimler. Bizim vizyonumuza uygun. Profesyonel yönetim anlayışında bir yönetim olacak. Ağalık sistemi olmayacak. Sayın Usta, gerek duyması halinde bu isimleri açıklar" dedi. Hekimoğlu, ayrıca pazartesi günü İstanbul’da bin Trabzonspor delegasyonunun katılımıyla görkemli bir yemek yeneceğini, bu kişilerin ayrıca kongreye geleceğini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor