Spora Hizmet İçin Varız

Arsinspor As Baskanı Fikret Ataoğlu, spor61.net'e özel açıklamalarda bulundu  

Spora Hizmet İçin Varız

Arsinspor As Baskanı Fikret Ataoğlu, spor61.net'e özel açıklamalarda bulundu                                                                                                       
Ataoğlu çocukluğundan beri sporun içinde bulunduğunu belirterek, yöre futbolunun birlikte hareket edilmesi durumunda gelişip sonuç üretebileceğini söyledi

Özveri varsa başarıda var

Trabzon'un köklü kulüplerinden İdmangücü'nde yöneticilik hayatıma başladım. İdmangücü'nden aldığım yöneticilik terbiye ve ahlakıyla yetiştim. Bilgi ve birikimimi ortaya koyarak önemli şampiyonluklara imza attık. Tabi bunları yaparken de maddi manevi önemli fedakarlıklarda bulunduk. Bugün ise Arsinspor'da yönetim kurulu olarak aynı çizgide devam ediyoruz. Varımızı yoğumuzu ortaya koyarak Arsinspor'u bir yerlere taşımanın gayreti içerisindeyiz. Bunu yaparken de başkaları gibi bir beklenti içinde değiliz. Bugün icranın başında bizler varız, yarın başka arkadaşlarımız görevi devralacak. Ama yaptığımız kalıcı hizmetlerle camialarımız ayakta kalacak. Bana göre spor yöneticiliğindeki en canlıcı nokta karşılıksız hizmet etmek anlayışıdır. Ve bizler bunu Arsinspor'da çok iyi başarıyoruz.

Trabzon'daki kulüpler ortak hareket etmeli

Türkiye'de Trabzon kulüpleri herkesin korkulu rüyası haline geldi. Hiçbir kulüp Trabzon takımlarıyla aynı grupta yer almak istemiyor. Üstelik onların dörtte bir bütçesine sahip olmamıza rağmen, Trabzon takımlarının onlara karşı ezici bir üstünlüğü var. Bizler Trabzon'daki kulüpler olarak, birbirimize sahip çıkar, destek verirsek ciddi başarılara imza atabiliriz. Çünkü tüm Türkiye'de Trabzon üzerinde ciddi oyunlar oynanırken bu birlikteliği sergilememiz kaçınılmaz oluyor. Haksızlığa uğradığımıza ortak hareket edip, güç birliği ortaya içinde olmalıyız.

Trabzonspor en önemli etken

Trabzon'daki kulüplere baktığımızda önemli başarılara imza atıyorlar. Ama Trabzonspor boyutunda olay çok farklı. Yani taban iyi, ama tavan istikrarsız ve başarısız. Trabzonspor yöredeki profesyonel takımlara futbolcu bazında destek veriyor. Bundan dolayı Trabzonspor yönetim kurullarına minnettarız. Fakat bu birliktelik sadece futbolcu alışverişi bazında olmamalı, bütün kulüpler bir araya gelip ortak politikalar belirleyerek sonuç üretebilmeliyiz. Çünkü kategori anlamında daha alt seviyede olan takımlar lider olan Trabzonspor'dan daha başarılı olabiliyorsa burada ciddi bir kopukluk var demektir. Trabzonspor'un başarılı olabilmesinde bu birlikteliğin sağlanması kaçınılmaz bir gerçek.

www.spor61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor