Spor Toto heyecanı başlıyor

 Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Kupası, 14 Nisan'da başlıyor. Kupada, Spor Toto Süper Lig'in 34 haftalık Lig Grubunu 9-18 sıralarında bitiren takımlardan kupada oynamak isteyen 8 tanesi yer alacak.Karşılaşmalar 4'er takımdan ol

Spor Toto heyecanı başlıyor

 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Kupası, 14 Nisan'da başlıyor. Kupada, Spor Toto Süper Lig'in 34 haftalık Lig Grubunu 9-18 sıralarında bitiren takımlardan kupada oynamak isteyen 8 tanesi yer alacak.

Karşılaşmalar 4'er takımdan oluşan 2 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Maçlar Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak.

A Grubunda MKE Ankaragücü, KDÇ Karabükspor, Orduspor ve Samsunspor yer alırken, B Grubunda da Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Kayserisporve Medical Park Antalyaspor yer alacak.

Maçlar sonunda gruplarını birinci sırada bitiren takımlar, TFF tarafından belirlenecek olan tarafsız sahada Final müsabakası oynayacak ve kazanan takım Spor Toto Kupası Şampiyonu olacak. Final maçında; seyirci hasılatı, gider ve hisseler kesildikten sonra, kalan net hasılatın yüzde 60'ını galip takım, yüzde 40'ını da mağlup takım kazanacak. Spor Toto Kupası'nın Finalinin yeri ve zamanı daha sonra paylaşılacak. Müsabakalarda tüm TFF Talimatları ve Spor Toto Süper Lig Statüsü ile Uluslararası Oyun Kuralları

uygulanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler