Spor Bakanı Kılıç'tan TFF cevabı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ulusal Öğrenci Konseyi öğrencilerini makamında kabul etti.Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç: "Yeni Futbol Federasyonu Başkanı'nın belirlenmesinde uzlaşı arayışını önemsediklerini söyledi. Kabulde gazetecilerin, Futbol Fe

Spor Bakanı Kılıç'tan TFF cevabı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ulusal Öğrenci Konseyi öğrencilerini makamında kabul etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç: "Yeni Futbol Federasyonu Başkanı'nın belirlenmesinde uzlaşı arayışını önemsediklerini söyledi. Kabulde gazetecilerin, Futbol Federasyonu'nda yaşanan istifaların ardından yaşanan durumu nasıl değerlendirdiğini sorması üzerine Kılıç, "Bana göre bir boşluk yok. Hüsnü Güreli Federasyon Başkanlığına vekalet ediyor. 27 Şubat'ta yapılacak olağan genel kurula kadar bir boşluk olacağını sanmıyorum" dedi.

Kılıç, siyaset kurumu olarak bir isimlendirme çabası içinde olmayacaklarını vurgulayarak, "Yeni başkanın belirlenmesi konusunda uzlaşı arayışını önemsiyoruz. Ortaklaşa bir performansla belirlenmesine önem veriyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler