Sponsor getiren yok eleştiren çok

Trabzonspor'da bugün saat 11.00'de KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak olağan mali genel kurul öncesinde başkan Sadri Şener, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Önceki gün Trabzon'a gelen Şener, "Mali genel kurul için geldim. Sert bir açıklama yapmayacağı

Sponsor getiren yok eleştiren çok

Trabzonspor'da bugün saat 11.00'de KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak olağan mali genel kurul öncesinde başkan Sadri Şener, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Önceki gün Trabzon'a gelen Şener, "Mali genel kurul için geldim. Sert bir açıklama yapmayacağım.

 
Büyütülür bunlar hep. Kaç lira alacak var, kaç lira borç var bunlar konuşulacak. Eleştirilerini söylerler hepsi bu. En kolay şey borcu konuşmak. 'Alacağı nasıl artıracağız' diyen yok. Bunları sen artıracaksın ki öbür taraf konuşsun, eleştiri yapsın" ifadelerini kullandı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor