| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 27 Aralık 2020 14:47

Sözleşmesi bitti! Trabzon'dan Galatasaray'a döndü

Hekimoğlu Trabzon'da kiralık olarak oynayan Batuhan Ahmet Şen, Galatasaray'a döndü

 Misli.com 2 Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon FK'da kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesi sona eren kaleci Batuhan Ahmet Şen, kulübü Galatasaray'a geri döndü.

Galatasaray'ın alt yapısında yetişen ve sarı-kırmızılı takımın 2022-2023 sezonunun sonuna kadar sözleşmesini uzattığı 21 yaşındaki genç kaleci Batuhan Ahmet Şen'i, Hekimoğlu Trabzon FK'ya bedelsiz olarak kiralanmıştı. Trabzon temsilcisiyle kiralık sözleşmesi sona eren oyuncu, kulübü Galatasaray'a geri döndü.

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

H
Hasan
5 yıl önce

Hekimoğlu, Trabzon'a , İstanbul'dan topçu getirdiğin için seni kınıyorum. Trabzonspor yöneticilerini de kınıyorum altyapıyı da kuruttunuz. Sadi Tekelioğlununkulüpten uzaklaştırmak akla ziyan. Türkiye'nin en iyi oyuncu yetiştiren hocası. Kıymetini bilmediniz. Şimdi gidebilirsiniz. Trabzonspor un 11'inin en az beşi ahltyapı olmalı ama gerçek seçimle.

K
Kaptan
5 yıl önce

Hiçbirşey bilmeden başkana sallıyorsunuz bu Başkan iflas etmiş bir kulüb devraldı ve çok zorlu bir sürecde işleri yoluna soktu ne çabuk unutuyorsunuz . Ağaoğlu bu kulüb için büyük bir şanstır.

Y
Yasar
5 yıl önce

Katılmıyorum Size , 1- Usta Başkan a çok iyi kadro bıraktı 2- Başkanın ekonomi ile ilgili başarısında Berat Beyin / devletin desteğini de görmek lazım 3- İlk 2 maddede başarıyı da Başkan a yazsak da / bir takım 3 ay içinde bu kadar değişir mi ? Bu rezil isimler nasıl alınır , bunları görmeyelim mi?

K
Kemal
5 yıl önce

Biri ağaoğlunu savunuyor, diğeri de ustayı. Ya bu kulüp hiç mi başkan görmedi. Bunlar kötü başkanlar, yapmayın. TS daha iyilerine layık