Soyunma odasına bomba attılar!

     İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de sular bir türlü durulmuyor. Teknik direktör Andre Villas-Boas'ın gönderilmesinin ardından, şimdi de rezerv takımda yer alan iki oyuncunun ortalığı karıştıran şakaları gündeme oturdu.     Rezerv takımda fo

Soyunma odasına bomba attılar!

     İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de sular bir türlü durulmuyor. Teknik direktör Andre Villas-Boas'ın gönderilmesinin ardından, şimdi de rezerv takımda yer alan iki oyuncunun ortalığı karıştıran şakaları gündeme oturdu.

     Rezerv takımda forma giyen 19 yaşındaki Billy Clifford ve 21 yaşındaki Jacob Mellis, Chelsea Futbol Akademisinde yer alan soyunma odasına bir sis bombası attı. Bu 'tatsız' şakanın etkisiyle takım arkadaşları, antrenörler ve akademi çalışanları binadan elleri yüzlerinde kaçıştılar. Yangın alarmının dahi devreye girdiği ve kısa süreli bir kargaşanın yaşandığı olayın ardından konuyla ilgili olarak kulüp başkanı Roman Abramovich'e de bir bilgi verildiği ifade edildi. Genç oyuncular Mellis ve Clifford ise süresiz kadro dışı bırakıldılar.

Chelsea Akademisinde geçtiğimiz aylarda da soyunma odasında bir rambo bıçağı bulunmuştu. Oyunculardan birisine mi ait olduğu yoksa saldırı amacıyla mı bulundurulduğu bilinmeyen bıçağın daha sonra binada çalışan işçilerden birisine ait olduğu belirtilmişti.

Yine Akademide, A Takım oyuncusu Ashley Cole bir tüfek getirmiş, yanlışlıkla stajyerlerden birisini bacağından vurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler