Sow: "Elhamdülillah.."

Sow'un açıklamalarından derlenenler şöyle; “Çok önemli bir karşılaşmaydı bu mücadele. Öncelikle maç öncesinde Samandıra’da taraftarın yürüyüşünü görerek bu günü geçirdik. Gerçekten bizim arkamızda ne kadar durduklarını gösterdiler Bu da aslında maç öncesi

Sow: "Elhamdülillah.."

Sow'un açıklamalarından derlenenler şöyle; 

“Çok önemli bir karşılaşmaydı bu mücadele. Öncelikle maç öncesinde Samandıra’da taraftarın yürüyüşünü görerek bu günü geçirdik. Gerçekten bizim arkamızda ne kadar durduklarını gösterdiler Bu da aslında maç öncesinde işimizi kolaylaştırdı. Özellikle Baroni’nin ilk golü, işimizi kolaylaştırdı.

Ben de bazı kişisel fırsatlar yakalamaya çalıştım. Birebir özellikle kaleciyle kaldığım anlarda kaçırdıklarım oldu. Ancak elhamdülillah maçın içinde kaldım ve gol attığım için de mutluyum”

 

“Kupa maçı bizim kafa olarak çok iyi bir yere çıkmamız sağladı. Girenler çıkanlar sonradan girenler çok iyi bir oyuncu grubu olduğumuzu gösterdik. Bizim amacımız play off’larda en üst noktaya kadar mücadele etmek. Bundan sonrası için ne olacağını ise Allah bilir"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler