Souza: Biz Ofansif bir takımız

Trabzonspor'un yarın akşam UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geleceği Macaristan'ın Videoton takımının Teknik Direktörü Paulo Souza ve beraberindeki bir dönem Türkiye'de forma giyen Videotonlu futbolcu Toth ile birlikte Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda bas

Souza: Biz Ofansif bir takımız

Trabzonspor'un yarın akşam UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geleceği Macaristan'ın Videoton takımının Teknik Direktörü Paulo Souza ve beraberindeki bir dönem Türkiye'de forma giyen Videotonlu futbolcu Toth ile birlikte Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda basın toplantısı düzenliyor.

 

Souza'nın önemli açıklamalarda bulundu.

 

Videotonh'un Portekizli teknik direktörü Souza, "Ofansif bir takım olduklarını belirterek" Trabzonspor karşısında İlerleyen dakikalarda futbola göre anlayışımızı da değiştirebiliriz. Devamlı aklımızda olan gol atmak olacak. İlerleyen dakikalarda yine önlemleri alacağız oyunun gidişatına göre. Biz inanca bağlıyız inanıyor ve kazanıyoruz. Bitime 10 -15 dakika bile kazanabiliyoruz bu tamamıyla istekle ilgili" dedi.

 

Souza, "Türkiye ligi çok kaliteli takımlar da çok kaliteli güzel futbolcuları var. En azından bir gol atmayı düşünüyoruz. Bu tür maçlarda gol çok önemli.

 

4444444444.20120822203109.jpg

Bir dönem Kayseri Erciyesspor'da da oynayan Toth, "Türkiye'de oynadım tecrübem var. Hüseyin Avni Aker'de de oynadım ve burada yine oynamaktan ötürü sevinçli ve heyecanlıyım. Bu atmosferi yeniden yaşayacak olmak güzel. 

Futbolcular agresiftir Türk liginde ama biz ilk başta iyi oynarsak istediğimiç sonuçları alırız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler