Şota Kafkasla durumu eşitledi

 Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'a karşı aldığı galibiyetin ardından eski takım arkadaşı ile skoru eşitledi. Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze 4

Şota Kafkasla durumu eşitledi

 Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'a karşı aldığı galibiyetin ardından eski takım arkadaşı ile skoru eşitledi.

 Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze 4. kez karşılaştı. Oynanan 4 maçın ardından hem Tolunay Kafkas hem de Şota Arveladze 2'şer galibiyet aldı.

 2010-11 sezonunda Gaziantepspor'un başında görev yapan Kafkas sahasında 2-0 deplasmanda 2-1'lik skorlarla Kayserispor'un başındaki Şota Arveladze karşısında galip gelmişti. 2011-12 sezonunda oynanan tek maçta ise Şota Arveladze yönetimindeki Kayserispor deplasmanda Gaziantepspor'u 2-1 yenmişti.

Bu sezonda Kasımpaşa'nın başındaki Shota Arveladze sahasında Trabzonspor'un başındaki Tolunay Kafkas'ı 2-0 mağlup etti. Kayserispor takımında ard arda görev yapan iki teknik adam oyunculuk dönemlerinde 1993-97 yılları arasında Trabzonspor takımında berabere mücadele etmişti.

Şota, eski takımına karşı ilk kez güldü

Türkiye'deki futbolculuk kariyerini 1993-1997 yılları arasında Trabzonspor'da geçiren ve gol kralı olan Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, teknik direktör olarak bordo-mavili takıma karşı ilk galibiyetini aldı.

Teknik direktörlük kariyerinde Kayserispor'un başında Karadeniz temsilcisine karşı çıktığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Gürcü teknik adam, eski takımına karşı ilk galibiyet sevincini ise Kasımpaşa'nın başında elde etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler