Şota düşecek takımları açıkladı

Karabük maçı öncesi son idmanına çıkan Kayserispor'da İdman öncesi açıklamalarda bulunan Şota Arveladze, ligin son haftalarının hep zor geçtiğini ve Karabükspor'un ikinci yarı evinde çok başarılı olduğunu belirterek şöyle konuştu:"Son haftalar final oldu

Şota düşecek takımları açıkladı

Karabük maçı öncesi son idmanına çıkan Kayserispor'da İdman öncesi açıklamalarda bulunan Şota Arveladze, ligin son haftalarının hep zor geçtiğini ve Karabükspor'un ikinci yarı evinde çok başarılı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Son haftalar final oldu zaten. Kupa maçları da final oluyor. Son maçlar zor geçiyor tabi. İkinci devre Karabük takımı özellikle içeride oynadığı maçlarda çok etkili hücuma çıkan, iyi organize olan bir takım. Bizim hedef kesinlikle ilk 8'di. Puanları yavaş yavaş toplamaya başladık ama bir seri yapamadık maalesef. Hala şans var. İnanın onu yapmaya çalışıyoruz oraya girmek için."

"BENCE SON 3 TAKIM BELLİ"

"Bence son 3 takım belli. O kadar acı olmasa onlar herkes kendini düşünsün, çok zor yani böyle açıklamak. Samsun'un işi çok zor, Ankaragücü zaten belli. O mücadeleye rağmen ama saygıyla takım her maça çıkıyor, kendini gösteriyor, iyi oynuyor. Şansızlıklar olabilir, biraz daha puanlar toplarlar ama sonuçta matamatik olarak bile yetmeyecek onlara. Samsun'un zor durum çünkü oyuncular bildiğim kadarıyla birkaç tane sakat oyuncu var. Özel oyuncular ve kalan maçlarda fikstürde yardımcı olmuyor. Manisa'da aynı söyleyebilirim, zor bir fikstürü var. Kesinlikle o 3 takımın durumu gerçekten zor."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor