'Sonunda ne olacağını bilmiyoruz'

 Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Spor Toto Kupası'nda Samsunspor'u deplasmanda 5-2 yendikleri maçın ardından ilginç bir açıklama yaptı.Cuper turnuva hakkında net bilgi sahibi olmadığını vurgulayarak, ''Turnuvanın sonunda ne olacağını bilmiyoruz. N

'Sonunda ne olacağını bilmiyoruz'

 

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Spor Toto Kupası'nda Samsunspor'u deplasmanda 5-2 yendikleri maçın ardından ilginç bir açıklama yaptı.

Cuper turnuva hakkında net bilgi sahibi olmadığını vurgulayarak, ''Turnuvanın sonunda ne olacağını bilmiyoruz. Ne kazanacağımızı bilmiyoruz. Bu yüzden oyuncularımı motive etmem kolay olmuyor. Gelecek sezon nasıl bir oyun anlayışıyla sahada yer alacağız, bunu oyuncularıma öğretmeye çalışıyorum. Gelecek sezon yapmak istediklerimi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor