Song idmanda neler yaptı.

haber61.net genel koordinatörü Orhan çavuşuğlu bugün Trabzonspor antremanında yaşananları anlattı.

Song idmanda neler yaptı.

haber61.net genel koordinatörü Orhan çavuşuğlu bugün Trabzonspor antremanında yaşananları anlattı.

Çavuşğlu Trabzonspor'un salon ve sahada olmak üzere 2 grup halinde çalıştığını, salonda çalışmasını bitiren grubun sahada çalışmaya geldiğini söyleyerek "Sylva'nın da içinde bulunduğu grup sahada çalışma yaparken Sylva yüksek sesle basın mensuplarına doğru tepki verdi, muhatabın basın mensupları olduğunu kullandığı "Jurnalist" cümlesinden anladık, kaleci antröneri kendisini uyararak sakin olmasını istedi. Daha sonra Sylva'nın olduğu grup sahadan çıkarak içinde Song'un da bulunduğu 2. grup saha çalışması için geldi. Song elinde yerel bir gazeteyi sayfaları açılmış olarak tutarak yüksek sesle tepki gösteriyor Fransızca bir şeyler söylüyordu, daha sonra bu gazeteyi buruşturarak poposuna sürdü ve masör'e fırlattı.

Bizler tepkinin hangi habere olduğunu anlamamıştık daha sonra anladıkki dün ajanslar tarafından haber yapılarak servise koyulan "Futbolda Afrika Krizi" konulu habere bu tepki. Durumu asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'na bildirmek için kulübe girdik Hayrettin bey yerinde yoktu. Sportif Direktör Ünal Karaman'a ulaşarak durumu kendisine anlattık, ünal Karaman ile sahaya giderek arkadaşların kameralarından olayı kendisine izlettik. Olayı Ünal Karaman'a ilettiğimiz için daha da çok sinirlenen Song bulunduğumuz yere gelerek Fransızca bize birşeyler söylemeye devam etti, yüksek sesle söylenen bu cümlelerin ne olduğunu anlamamız mümkün değildi. Ama sanırım iyi bir şeyler söylemiyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler