Soner ve Yasin neler söyledi

Trabzonspor'un yeni transferleri soner ve Yasin Charleroi maçını değerlendirdiler.Soner maç sonrası yaptığı açıklamada "Takımdaki ağabey ve arkadaşlarımı kutluyorum, hazırlık maçı olsa da kazanmak güzel Tabi ki eksiklerimiz olacak liler başlayana kadar ön

Soner ve Yasin neler söyledi

Trabzonspor'un yeni transferleri soner ve Yasin Charleroi maçını değerlendirdiler.

Soner maç sonrası yaptığı açıklamada "Takımdaki ağabey ve arkadaşlarımı kutluyorum, hazırlık maçı olsa da kazanmak güzel Tabi ki eksiklerimiz olacak liler başlayana kadar önümüzde uzun bir zaman var eksikliklerimizi gidereceğiz" dedi.

Trabzonspor'daki rekabet ortamı ile ilgili kendisine yöneltilen futbolcu "Her takımda rekabet var, bu gayet normal. Forma için savaşacağım, Trabzonspor'da oynamak çok güzel" şeklinde cevapladı.

 

Yasin Golü Ailesine hediye etti

Trabzonspor'un Charleroi karşısında Galibiyet golünü atan Yasin golü maçı izleyen eşi ve oğluna armağan ederek hazırlıkların devam ettiğini daha da iyi olacaklarını söyleyerek “iyi çalışıyoruz bu maç iyi bir testti iyi oynadık daha da iyi olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor