Soner: Trabzonspor'u istiyorum

Genç futbolcu Soner Aydoğdu Trabzonspor’a gelmekten ötürü memnunluk duyacağını belirtti. Soner, Trabzonspor ile Gençlerbirliği’nin anlaştığını belirterek “Ancak benimle şuana kadar kimse görüşmedi. Menajerim bugün Trabzonsporlu yetkililerle bir araya gele

Soner: Trabzonspor'u istiyorum

Genç futbolcu Soner Aydoğdu Trabzonspor’a gelmekten ötürü memnunluk duyacağını belirtti.

 

Soner, Trabzonspor ile Gençlerbirliği’nin anlaştığını belirterek “Ancak benimle şuana kadar kimse görüşmedi. Menajerim bugün Trabzonsporlu yetkililerle bir araya gelecek. Bir sorun olacağını tahmin etmiyorum. Bende Trabzonspor forması giymeyi çok istiyorum” dedi.

 

Soner Trabzonspor’da taraftarın transferinden duyduğu mutluluğu bildiğini belirterek” Trabzonspor taraftarı benim Trabzonspor’a transfer edilmemden ötürü mutlu. Bu bana ayrı bir motivasyon kaynağı olacak. Trabzonspor Türkiye’nin 4 büyük kulübünden biri. Tabiki formasını giymek bana gurur verir.

 

Bugünkü görüşmenin ardından transferim netleşir. Ben bir sorun çıkacağına da ihtimal vermiyorum" diye konuştu.

 

Genç futbolcu, haber61'e yaptığı açıklamada kendisini Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın telefonla arayarak Trabzonspor'a gitme şeklinde bir telkinde bulunmadığını belirterek, "Bende şimdi sizden duyuyorum. Ne Abdurrahım Albayrak ne başka biri beni arayıp Trabzonspor'a gitme demedi. Zaten diyemezler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler