Soner: "Trabzon basamak olamaz"

Trabzonspor'un yeni transferi Soner Aydoğdu, Şenol Güneş'in "Oyuncular Trabzon'u basamak olarak kullanıyor" sözleri hakkında konuştu. Trabzonspor'un sezon başında Gençlerbirliği'nden transfer ettiği ve hazırlık kampındaki performansıyla Teknik Direktör Şe

Soner: "Trabzon basamak olamaz"

Trabzonspor'un yeni transferi Soner Aydoğdu, Şenol Güneş'in "Oyuncular Trabzon'u basamak olarak kullanıyor" sözleri hakkında konuştu.

 

Trabzonspor'un sezon başında Gençlerbirliği'nden transfer ettiği ve hazırlık kampındaki performansıyla Teknik Direktör Şenol Güneş'in gözüne giren genç futbolcu Soner Aydoğdu, "Trabzonspor forması kutsaldır. Bu kulüp asla basamak olarak kullanılamaz" dedi.

 

Trabzoncell abonelerinin sorularını yanıtlayan Soner Aydoğdu, Trabzon'un tam anlamıyla bir futbol şehri olduğunu belirterek, "Bu bir takım ve oyuncular için çok olumlu bir özellik. Trabzonspor camiasının büyüklüğünün farkındayım. Bordo mavili formayı giymekten dolayı çok mutluyum. Taraftarın da ne kadar büyük olduğunu ve takımı ne kadar çok sevdiğini gördüm. İyi ki buradayım" dedi. Trabzonspor formasını sıçrama tahtası olarak gördüğü şeklindeki yorumlara da katılmadığını vurgulayan Soner sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Trabzonspor forması kutsaldır. Bu kulüp asla basamak olarak kullanılamaz. Trabzonspor'a transfer olmayı hedefliyordum. Kulübüme hizmet ettikten sonra ileride Avrupa'nın önemli bir kulübüne gidersem Trabzonspor'u basamak olarak kullanmış sayılmamam gerekiyor".

 

BURADA OYNAMAK HER ZAMAN HEDEFİMDİ

Hayatında şu ana kadar en mutlu olduğu anların, Süper Lig'de oynadığı ilk maç ve Trabzonspor'a imza attığı gün olduğunu da belirten Soner, "Takım arkadaşlarımın da bana yaklaşımı ilk günden bu yana çok iyi. Hepsi sıcakkanlı. Sanki yıllardır buradaymışım gibi davrandılar. Böyle oyunca da tüm oyuncularla çok iyi anlaşıyorum diyebilirim" ifadesini kullandı.

Trabzonspor'a transfer olduğunda taraftarların kendisi hakkındaki yorumlarından mutluluk duyduğunu vurgulayan Sonen, "Daha önce Trabzonspor'a karşı oynadığımda 'bir gün bu takımın formasını giyeceğim' diye içimden çok geçirdim. Gençlerbirliği'nde Trabzonspor'a karşı oynarken çok heyecanlanıyordum. Stadın atmosferi, kulübün ve camianın büyüklüğü heyecan vericiydi. Bu nedenle Trabzonspor'da oynamak her zaman hedeflerimin arasındaydı" dedi.

 

BREZİLYA'DA OLMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Milli Takım'la ilgili düşüncelerini de açıklayan Soner Aydoğdu, "Trabzonspor'a gelmeden önce milli takıma gitmeye başlamıştım. Sağolsun Abdullah Avcı beni davet etmişti. Her oyuncu gibi ben de milli takımda forma giymek isterim. Özellikle de 2014'te Brezilya'da yapılacak Dünya Kupası'nda orada olmayı çok istiyorum ve bunun için de elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Futbolda en zor mevkinin orta saha olduğunu düşündüğünü de sözlerine ekleyen Soner, "Futbola sol bek olarak başladım, bir dönem stoper bile oynadım ama en zor mevki orta saha. Çünkü futbolun merkezinin orta saha olduğunu düşünüyorum. Oyunu orta saha yönlendiriyor" ifadesine kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler