Soner: "Hiçbir şey yapamadık"

Trabzonspor'un Mersin İdmanyurdu karşısındaki eşitlik sayısına imza atan Soner Aydoğdu, düşüncelerini dile getirdi.Soner, "Kötü başladık ve kötü bitti, hiçbir şey yapamadık sahada. Biz de anlamadık, söylenecek bir şey yok. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın pau

Soner: "Hiçbir şey yapamadık"

Trabzonspor'un Mersin İdmanyurdu karşısındaki eşitlik sayısına imza atan Soner Aydoğdu, düşüncelerini dile getirdi.

Soner, "Kötü başladık ve kötü bitti, hiçbir şey yapamadık sahada. Biz de anlamadık, söylenecek bir şey yok. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın paun kaybetmesi, maçın önemini artırmıştı. Çok şey yapmak istedik ama hiçbir şey yapamadık.
 
Dönen topu aldım, sert vuracaktım ama kalecinin önde olduğunu görünce ayak içiyle topu köşeye yolladım. Sakatlıktan dönüşümde golü buıldum. Hem babam için, hem de şükretmek için yukarıyı gösterdim"
 
YASİN: BİRAZ DAHA SOĞUKKANLI OLSAM
Yasin, "3 puan almak istiyorduk. Önümüzdeki rakiplerin puan kaybettiği haftada çok önemliydi bizim için. Amacımız vardı ama sahaya yansıtamadık. Maça iyi başlayamadık, pozisyon üretemedik ve kötü oynadık ama benim şanslarım vardı. Biraz daha soğukkanlı olsam 2-1'i yapacaktım. Çok üzgünüm. Kasımpaşa maçı var önümüzde, o maçtan 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor