Soner Aykut için neler söyledi?

Soner, kamp öncesi evlendiğini ifade ederek, "Evlilik sonrası iki gün izin yaptım ardından A milli takım kampına katıldım, sonra da buraya geldim dedi''. Soner, Davraz’da ilk kez kamp yaptığını da ifade ederek, "Buraya ilk gelişim. Sürpriz oldu. İki dağın

Soner Aykut için neler söyledi?

Soner, kamp öncesi evlendiğini ifade ederek, "Evlilik sonrası iki gün izin yaptım ardından A milli takım kampına katıldım, sonra da buraya geldim dedi''. Soner, Davraz’da ilk kez kamp yaptığını da ifade ederek, "Buraya ilk gelişim. Sürpriz oldu. İki dağın arasında güzel bir yer. Kamp yapmak için güzel bir ortam. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. İnşallah böyle devam eder" diye konuştu.

"GEÇEN SEZON ALIŞMA DÖNEMİMDİ"

Geçtiğimiz sezonu takıma alışma dönemi olarak gördüğünü de vurgulayan Soner, "Buna alışma süreci de diyebiliriz. Çünkü ilk defa Ankara’dan ayrılmıştım. Sezona iyi başlamıştım sonra bir sakatlık geçirdim. Bu sene hem benim için hem de takım için inşallah güzel şeyler olacak'' dedi.

"AYKUT AĞABEYİ KOMANDO OLARAK TANIDIK"

Aykut Demir’in lakabının 'komando' olduğunu da hatırlatan Soner, "Sert, agresif oynayan bir oyuncu. Trabzonspor’a inşallah faydalı olacak. Burada da o özelliğini gösterecektir. Antrenmanlar sonrası genelde uyuyoruz. Bazen oyunlar oynuyoruz ama günümüz genelde uyuyarak geçiyor" dedi.

Ayrıca Soner Aydoğdu, antrenmanlardaki yoğun temponun UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda Cumhuriyeti'nin Derry City takımıyla oynacakları maça hazır olmaları açısından gerekli olduğuna işaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor