Soner Aydoğdu KAP'a bildirildi

Ve Haber61'net'in Türkiye'ye ilk olarak duyurduğu Soner Aydoğdu transferi bitti. Trabzonspor Soner Aydoğdu'yu resmen KAP'a bildirdi. Trabzonspor'un KAP'a yaptığı bildirimde, "Profesyonel futbolcu Soner Aydoğdu'nun kulübümüze transferi konusunda, Gençlerbi

Soner Aydoğdu KAP'a bildirildi

Ve Haber61'net'in Türkiye'ye ilk olarak duyurduğu Soner Aydoğdu transferi bitti.

 

Trabzonspor Soner Aydoğdu'yu resmen KAP'a bildirdi.

 

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı bildirimde, "Profesyonel futbolcu Soner Aydoğdu'nun kulübümüze transferi konusunda, Gençlerbirliği Spor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

 

SONER AYDOĞDU KİMDİR ?

Gençlerbirliği altyapısında futbola başladı ve 2007 senesinde ilk defa Türkiye Genç Millî Takımlara davet edilmesiyle beraber Gençlerbirliği ile profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi.

Gençlerbirliği ilk Süper Lig karşılaşmasını 22 Kasım 2008 tarihinde Gaziantepspor'a karşı oynadı. Sezon kalan bölümünde 13 lig karşılaşmasına çıksa da daha çok oyun tecrübesi edinebilmesi için 2009-2010 sezonunda Gençlerbirliği'nin ara takımı olan Hacettepe'ye kiralandı.

2010-11 sezonun başlamasıyla beraber Gençlerbirliği'ne geri döndü ve burada düzenli oynama fırsatı buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler