"Son toplarda sıkıntı yaşadık"

 Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper de, ilk yarıda daha iyi bir oyun sergilediklerini, sadece son toplarda sıkıntı yaşadıklarını bildirdi.İkinci yarıda, ilk yarıya göre kötü bir oyun oynadıklarını dile getiren Cuper, ”Ama takımın performansından genel

"Son toplarda sıkıntı yaşadık"

 

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper de, ilk yarıda daha iyi bir oyun sergilediklerini, sadece son toplarda sıkıntı yaşadıklarını bildirdi.

İkinci yarıda, ilk yarıya göre kötü bir oyun oynadıklarını dile getiren Cuper, ”Ama takımın performansından genel olarak memnunum” değerlendirmesinde bulundu.

Futbolculardan Abdülkadir Kayalı sıcak havaya rağmen, üst düzey iki takımın kaliteli oyun sergilediğini belirterek, galibiyete yakın olan tarafın kendileri olduğunu kaydetti.

Agustin Garcia ise maça her iki takımın da çok ciddi başladığını, maçın genelinde top hakimiyetinin kendilerinde olduğunu, sahadan 1 puan ile ayrılmalarının bile kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor