Son nefeste Trabzonspor kazandı

Trabzonspor Basket takımı deplasmanda karşılaştığı Gelişim Koleji 64 - 65 mağlup etmeyi başardı Birinci periyotta iyi bir oyun sergileyen Trabzonspor 13 – 23 üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci periyotta karşılaşma her iki tarafın dengeli oyunu ile başladı.

Son nefeste Trabzonspor kazandı

Trabzonspor Basket takımı deplasmanda karşılaştığı Gelişim Koleji 64 - 65 mağlup etmeyi başardı 

Birinci periyotta iyi bir oyun sergileyen Trabzonspor 13 – 23 üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci periyotta karşılaşma her iki tarafın dengeli oyunu ile başladı. Trabzonspor basket takımı aradaki farkı koruyarak  29 – 38 ile ikinci periyotu da önde kapattı. Trabzonspor en skorer ismi ilk iki çeyrekte 10 sayı atan Erdem ile Fırat olurken Gelişim Koleji’nin en skorer ismi 6 sayı yapan Burak oldu. 

Üçüncü periyotta Gelişim koleji oyuna daha istekli başladı ve peş peşe attığı sayılar ile Trabzonspor’u yakalamayı da başardı. Üçüncü periyotun sonlarına doğru tekrar Trabzonspor salona ağırlığını koyarak üçüncü periyotu 47 – 59 kazandı üçüncü periyotun en skorer ismi 12 sayı ile Trabzonspor’dan Fırat oldu. Dördüncü periyot çok süratli oynandı Gelişim Koleji çok hızlıydı aradaki farkı kapattı ve öne geçti son saniyeye kadar heyecanın sürdüğü karşılaşmayı son saniye basketi ile Trabzonspor 64 – 65 kazandı. Karşılaşmanın en skorer ismi takımına 12 sayı kazandıran üç Oyuncu oldu. Trabzonspor’dan Fırat ile Erdem Gelişim Kolejinden ise Burak karşılaşmanın en skorer isimleri oldu.

 

1 PeriyotGelişim koleji  13    23Trabzonspor
2.PeriyotGelişim Koleji  29    38Trabzonspor
3.PeriyotGelişim Koleji  49    57Trabzonspor 
4.PeriyotGelişim Koleji  64    65Trabzonspor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor